TESTIMONIALE
" Movement Studio este un loc miraculous unde, daca esti constiincios,iti poti gasi forma psihica si fizica dorita.
Aici am gasit instructori profesionisti care-ti personalizeaza exercitiile in functie de potentialul fizic si necesitatile fiecaruia. Atmosfera este placuta , serioasa , profesionista.
Un centru care te face fericit si pentru care le multumesc! "
CRISTINA COPOS, 53 ani | Director General Ana Co SRL
" Vin de aproximativ un an la studio si sunt foarte multumita de calitatea serviciilor oferite, ambianta locului , precum si competenta si perseverenta instructorilor. Apreciez foarte mult amabilitatea tuturor celor care alcatuiesc echipa acestui studio si le multumesc! "
PETRONELA ALBESCU, 41 ani | Economist
"Neavand probleme de greutate , am inceut sa vin la pilates dorind sa obtin tonifiere musculara. Intr-un an si jumatate am obtinut mult mai multe : tonifiere,o postura corporala corecta,flexibilitate,mobilitate si nu in ultimul rand bucuria de a petrece clipe relaxante alaturi de profesionistii de la Movement Studio.

Este nevoie desigur, de rabdare, antrenorii de aici gasesc combinatia de exercitii necesara astfel incat rezulatatele sa apara cat mai repede."
GEORGETA NENCIU, 46 ani | Psihoterapeut
"Pilates-ul m-a facut mai puternica la trup si minte , m-a facut sa-mi mut casa la sala , mi-a dat mai mult curaj,intr-un cuvant pilates inseamna –forta, curaj , dragoste (pentru ca fara iubire nu se face nimic) si multa munca , de aceea le multumesc celor de la Movement Studio pentru ca am inceput sa arat asa cum imi doream de mult."
AURA DUMITRU, 42 ani | Economist
"Pilates-ul m-a facut mai puternica la trup si minte , m-a facut sa-mi mut casa la sala , mi-a dat mai mult curaj,intr-un cuvant pilates inseamna –forta, curaj , dragoste (pentru ca fara iubire nu se face nimic) si multa munca , de aceea le multumesc celor de la Movement Studio pentru ca am inceput sa arat asa cum imi doream de mult."
GEORGIANA NENCIU, 22 ani | Studenta
"Pe scurt: imi este fooooaaaarte bine de cand vin la Movement Studio Mai pe larg: Incerc sa petrec cat mai mult timp cu familia, in acelasi timp facand fata programului de birou (incarcat spre foarte incarcat si stresant uneori).

Asadar, nu imi este deloc usor sa imi gasesc timp si sa ma mobilizez sa fac sport. Nici inainte de a-l avea pe fiul meu nu am reusit sa merg pe perioade lungi si in mod constant la sala. Cu Movement este altceva - am devenit complet dependenta de orele mele de pilates, la care vin cu mare drag si de care imi pare foarte rau cand nu ajung.

Am venit prima data la acest studio acum aproape un an si jumatate, la mai putin de doua luni dupa ce am nascut. Sedintele de pilates m-au ajutat foarte mult sa imi revin dupa sarcina si apoi sa intru intr-o forma mai buna decat cea de dinainte de sarcina. Venirea aici este cea mai buna alegere pe care am facut-o in ultimele 18 luni.

Orele de pilates sunt unele din momentele mele preferate din saptamana. Dupa ma simt intotdeauna bine si relaxata – nu numai pentru ca am facut sport, dar si pentru ca in relatia cu antrenorul meu ma simt ca si cum un prieten bun are grija de mine iar toata echipa este foarte profesionista, draguta si atenta."
ALINA BIRSAN, 32 ani | Avocat
"Ador orele de pilates de la Movement Studio! Antrenoarea mea este extrem de exigenta dar o adevarata profesionista in domeniu !

Ea mi-a personalizat exercitiile de pilates pentru o modelare armoniasa a corpului meu vizand o dezvoltare a musculaturii pe lungime. Imi amintesc ca acum 2 ani aveam reale probleme de postura si a fost o lupta asidua pentru mine sa-mi dezvolt musculatura spatelui si a bratelor!

Abia astazi realizez progresele pe care le-am facut nu-mi vine sa cred! In plus tot timpul imi face si un program adaptat nevoilor mele de moment: inainte de fiecare cursa sau semi-maraton pe care-mi propun sa le fac lucram exercitii specifice, sau daca vreau sa-mi tonific anumite zone, ea are reteta minune!

Dar totul e sa perseverezi!"
MADALINA ULMEANU, 35 ani | Director General Moa si Natural Paris
"De trei ori pe saptamana imi incep ziua cu o ora de pilates la Movement Studio de ceva vreme. Multi m-au intreabat cum reusesc sa fac asta in conditiile in care programul zilnic este cel mai adeasea extrem de solicitant.

Initial a fost doar dorinta de a face miscare, de a da jos surplusul de greutate. Surpriza a fost ca, in scurt timp, orele de pilates s-au transformat in placere. Ma simt extraordinar nu numai in timpul orei de pilates dar si dupa.
Sunt energizata si foarte bine dispusa. Mi-am recapatat conditia fizica, mi-am revenit usor dupa sarcina si nu mai am durerile de spate. Fiind intalniri individuale, instructorul iti acorda atentia lui totala si faci exercitiile care se potrivesc corpului tau, in ritmul tau. Conteaza enorm. In plus este o atmosfera tonica, relaxanta.

Iubesc instructoarele de pilates cu care lucrez pentru energia pozitiva cu care ma incarc la fiecare intalnire."
OANA PREDA, 38 ani | Economist
"In cazul meu, definitia Movement Studio e foarte simpla: este singurul loc in care am mers vreodata sustinut - si cu placere! - la sport. Pentru cã imi place Pilates (accentul pe respiratie, pe postura, efectul de alungire a muschilor), pentru ca mi se pare esentiala abordarea personalizata, pentru ca instructoarele mele sunt profesioniste desavarsite care imi supravegheaza si corecteaza fiecare miscare, pentru ca rezultatele se vad suficient de rapid, chiar si pentru o persoana nerabadatoare."
ANDA BRINDUSA, 34 ani | redactor-sef
"Movement Studio - locul perfect, cu oameni minunati, unde am invatat ca se poate."
ARIANA STURZOIU | PR & Events Manager The ONE / Ce se intampla, docore? / GLAMOUR / InStyle